Näin pienennämme hiilijalanjälkeämme

Resurssitehokkaat teknologiat

Tiesitkö, että vanhimmat valmistamamme koneet ovat olleet käytössä vuosikymmenien ajan? Kestävien ja korkealaatuisten koneiden suunnittelu ja valmistus on yksi kestävän tuotannon peruspilareista. Lisäksi tarvitaan tietoa, joka tukee älykästä päätöksentekoa. Tarjoamme asiakkaillemme tukea koko tehtaan elinkaaren ajan investoinnista tehdaskatselmuksiin, modernisointeihin ja tietotaidon kehitykseen.

Digitaaliset palvelumme, kuten ennakoiva huolto ja kellon ympäri verkossa toimiva automaatiotukipalvelu, auttavat asiakkaitamme saamaan kaiken irti tuotannostaan. MillSIGHTS-ratkaisumme kerää tietoja tuotannosta ja ilmoittaa poikkeuksista reaaliajassa parantaen sekä tuottavuutta että tuotteiden laatua.

Levynkorjausasema R5

Suorituskyvyltään ensiluokkainen ratkaisu, joka auttaa saavuttamaan jopa 20 %:n materiaalikustannussäästöt ja mahdollistaa joustavamman materiaalien käsittelyn. Korjausaseman muita etuja ovat merkittävästi tehokkaampi ajankäyttö, nopea asennus ja vähän lattiatilaa vievä koko.

Lue lisää

Automaattinen ladonta yksipuolisella liimauksella

Olemme ensimmäisenä maailmassa kehittäneet teknologian, joka vähentää vanerin tuotannossa käytettävän liiman määrää. Automaatioratkaisumme vähentää liiman kulutusta jopa 15–20 %:a perinteisiin liimaustekniikoihin verrattuna.

Tutustu tarkemmin

3D-tulostus

3D-tulostus tarjoaa vaihtoehdon olemassa oleville valmistusmenetelmille. Raute on yksi FAME-ekosysteemin (Finnish Additive Manufacturing Ecosystem) perustajajäsenistä. FAMEn tavoitteena on saavuttaa 5 %:n osuus maailman 3D-tulostusmarkkinoista vuoteen 2030 mennessä.

Lue lisää

Rauten alalysaattorit

Analysaattorit ovat avain älykkääseen tuotantoon, jossa erilaisia prosesseja optimoidaan samanaikaisesti ja ristikkäin. Kerätyn datan avulla viilun käyttö tehostuu.

Lue lisää