Raute Oyj siirtää vuoden 2023 puolivuosikatsauksensa julkistusta – tulos julkistetaan 25.8.2023

Raute Oyj, Pörssitiedote 30.6.2023 klo 9.30

Raute Oyj siirtää vuoden 2023 puolivuosikatsauksensa julkistusta – tulos julkistetaan 25.8.2023

Raute Oyj siirtää vuoden 2023 puolivuotiskatsauksen julkistusta aiemmin ilmoitetusta päivästä 27.7.2023. Uusi julkistuspäivä on perjantai 25.8.2023, ja puolivuosikatsaus julkistetaan noin kello 8.30.

 

Syynä tulosjulkistusajankohdan siirrolle on uudistetun toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto Rauten päätoimipisteessä Nastolassa toisen vuosineljänneksen 2023 aikana. Kuten ennakoimme Q1/2023 osavuosikatsauksessa, olemme kokeneet käyttöönoton aikana tehottomuutta ja vähäisiä liiketoiminnan häiriöitä. Varmistaaksemme puolivuosikatsauksen oikeellisuuden, haluamme varata enemmän aikaa raportointiprosessille. Uskomme että uudistetun toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto tuo selviä prosessi- ja tehokkuusparannuksia, kunhan oppimiskäyrä tasaantuu.

 

LISÄTIETOJA:
Toimitusjohtaja Mika Saariaho, puh. 040 154 9393

 

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com

 

RAUTE LYHYESTI – Making Wood Matter
Raute toimii puutuoteteollisuuden kestävän tulevaisuuden partnerina. Teknologiamme kattavat erilaiset tuotantoprosessit sekä niitä tukevat digitaaliset ja analysaattoriratkaisut teollisesti valmistetuille puutuotteille. Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelukonseptit varaosista säännölliseen huoltoon sekä tuotannon modernisointeihin. Innovatiiviset teknologiamme, ohjelmistot ja palvelukonseptit suunnitellaan tukemaan tehokasta luonnonvarojen käyttöä asiakkaidemme tuotannossa. Raute on maailman ainoa kokonaistoimittaja, joka tarjoaa koko tehtaan kattavia teknologiaratkaisuja viilun, vanerin ja LVL:n tuotantoon. Rauten pääkonttori ja suurin tuotanto sijaitsee Lahdessa. Muut tuotantolaitoksemme ovat Kajaanissa, Vancouverissa Kanadassa, Changzhoussa Kiinassa sekä Pullmanissa Washingtonin osavaltiossa USA:ssa. Vuonna 2022 Rauten liikevaihto oli 158,3 miljoonaa euroa ja henkilöstö 778. Lisää Rautesta www.raute.com.