Raute Oyj nimittää Ville Halttusen uudeksi talousjohtajaksi

RAUTE  OYJ PÖRSSITIEDOTE 10.1.2023 klo 9.00


RAUTE OYJ NIMITTÄÄ VILLE HALTTUSEN UUDEKSI TALOUSJOHTAJAKSI

 

KTM Ville Halttunen (43) on nimitetty Raute Oyj:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän siirtyy Rautelle Cramo-konsernista, jossa hän toimii talousjohtajana. Hän aloittaa Rauten talousjohtajana viimeistään 10. heinäkuuta 2023. Ville Halttunen raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Mika Saariaholle.

 

Ville Halttusella on yli 14 vuoden kokemus Cramo-konsernista erilaisissa business controlling, financial controlling sekä yleisen taloushallinnon tehtävissä. Aiemmin urallaan hän on työskennellyt PwC:llä yritysjärjestelyanalyytikkona ja tilintarkastajana.

 

"Olen iloinen voidessani toivottaa Villen tervetulleeksi Rauten tiimiin ja toivotan hänelle menestystä. Hänen laaja kokemuksensa ja taustansa sekä ulkoisesta että sisäisestä raportoinnista sekä yritysjärjestelyistä ja uudelleenjärjestelyistä ovat erittäin arvokkaita hänen uudessa roolissaan", sanoo Mika Saariaho

 

Rauten väliaikainen talousjohtaja Minna Yrjönmäki jatkaa roolissaan, kunnes Ville Halttunen siirtyy Rauteen.

 

RAUTE OYJ

Mika Saariaho
Toimitusjohtaja

LISÄTIETOJA:
Toimitusjohtaja Mika Saariaho, puh. 040 154 9393

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com

RAUTE LYHYESTI:
Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahdessa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Changzhoun alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.