Raute Oyj nimittää Markus Sirviön Analyzers-liiketoimintayksikön johtajaksi

RAUTE OYJ PÖRSSITIEDOTE 26.1.2024 klo 09.30


RAUTE OYJ NIMITTÄÄ MARKUS SIRVIÖN ANALYZERS-LIIKETOIMINTAYKSIKÖN JOHTAJAKSI

 

Markus Sirviö (44) on nimitetty Raute Oyj:n Analyzers-liiketoimintayksikön johtajaksi ja Raute-konsernin johtoryhmän jäseneksi 26.1.2024 alkaen. Markus Sirviö siirtyy tähän tehtävään nykyisestä tehtävästään Rautelta, jossa hän johtaa Kajaanin ja Nastolan liiketoimintalinjaa Analyzers-liiketoimintayksikön alaisuudessa. Hänellä on yhteensä 22 vuoden työhistoria Rautella erilaisissa teknologian, tuotehallinnan, myynnin ja yleisjohdon tehtävissä. Markus on koulutukseltaan insinööri (AMK).

 

Analyzers-liiketoimintayksiköstä vastaavan johtajan tehtävä avautui, kun aiemmin tehtävässä toiminut Jani Roivainen siirtyi uuteen rooliin Rauten johtoryhmässä 20.12.2023 tiedotetun mukaisesti.

 

Markus Sirviö raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Mika Saariaholle.

 

"Olen iloinen voidessani toivottaa Markuksen tervetulleeksi Rauten johtoryhmään. Hänen pitkä Raute-kokemuksensa ja erinomainen ymmärrys toimialan dynamiikasta ovat erittäin arvokkaita uudessa tehtävässä. Markus johtaa Analyzers-liiketoimintayksikön kasvustrategian toteuttamista tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja laajemman Rauten tiimin kanssa. Olen erittäin tyytyväinen, että löysimme Rauten sisältä erinomaisen henkilön tähän tärkeään tehtävään", sanoo Rauten toimitusjohtaja Mika Saariaho.

 

Raute-konsernin johtoryhmä ja jäsenten vastuualueet 26.1.2024 alkaen:

 

  • Mika Saariaho, President and CEO
  • Jani Roivainen, Executive Vice President, Wood Processing – Wood Processing -liiketoimintayksikkö
  • Markus Sirviö, Executive Vice President, Analyzers – Analyzers -liiketoimintayksikkö
  • Kurt Bossuyt, Executive Vice President, Services – Services -liiketoimintayksikkö
  • Jari Myyryläinen, Chief Commercial Officer (CCO) – myynti & markkinointi, commercial excellence - toiminnot
  • Tarja Moilanen, Chief People Officer (CPO) – HR, henkilöstön kehittäminen, työterveys ja työturvallisuus
  • Ville Halttunen, Chief Financial Officer (CFO) – talous ja rahoitus, tietohallinto, sijoittajasuhteet, vastuullisuus sekä muu liiketoiminnan tuki

 

RAUTE OYJ

Mika Saariaho
toimitusjohtaja

 

LISÄTIETOJA:

Mika Saariaho, toimitusjohtaja, p. 040 154 9393
 

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com

 

RAUTE LYHYESTI – Making Wood Matter:
Raute toimii puutuoteteollisuuden kestävän tulevaisuuden partnerina. Teknologiamme kattavat erilaiset tuotantoprosessit sekä niitä tukevat digitaaliset ja analysaattoriratkaisut teollisesti valmistetuille puutuotteille. Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelukonseptit varaosista säännölliseen huoltoon sekä tuotannon modernisointeihin. Innovatiiviset teknologiamme, ohjelmistot ja palvelukonseptit suunnitellaan tukemaan tehokasta luonnonvarojen käyttöä asiakkaidemme tuotannossa. Raute on maailman ainoa kokonaistoimittaja, joka tarjoaa koko tehtaan kattavia teknologiaratkaisuja viilun, vanerin ja LVL:n tuotantoon. Rauten pääkonttori ja suurin tuotanto sijaitsee Lahdessa. Muut tuotantolaitoksemme ovat Kajaanissa, Vancouverissa Kanadassa, Changzhoussa Kiinassa sekä Pullmanissa Washingtonin osavaltiossa USA:ssa. Lisää Rautesta www.raute.com