Muutoksia Raute-konsernin johtoryhmässä

RAUTE OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.12.2022 KLO 9.30
 

MUUTOKSIA RAUTE-KONSERNIN JOHTORYHMÄSSÄ

 

Raute Oyj:n henkilöstöjohtaja Marko Hjelt jättää tehtävänsä yhteisymmärryksessä yrityksen kanssa. Hän eroaa tehtävästään välittömästi ja jättää yrityksen tämän vuoden loppuun mennessä.

 

Aiemmin ilmoitettuun 1.1.2023 voimaan tulevaan organisaatiorakenteeseen liittyen yhtiö on käynnistänyt henkilöstöjohtajan (Chief People Officer, CPO) hakuprosessin.  Mia Könnilä on nimitetty Raute Oyj:n väliaikaiseksi henkilöstöjohtajaksi (CPO) ja johtoryhmän jäseneksi 19.12.2022 alkaen. Mia Könnilä on työskennellyt Rauten palveluksessa vuodesta 2021 ja johtaa tällä hetkellä Rauten HR-toimintoja Suomessa.

 

"Haluan kiittää Markoa sitoutumisesta ja työstä johtoryhmässä ja yhtiössä viime vuosina ja toivotan hänelle menestystä tulevaisuudessa. Toivotan Mian lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmään", sanoo Mika Saariaho. 

 

RAUTE OYJ

Mika Saariaho
President and CEO


LISÄTIETOJA:
President and CEO Mika Saariaho, puh. 040 154 9393

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy, keskeiset tiedotusvälineet, www.raute.com

RAUTE LYHYESTI:
Raute on maailmanlaajuisesti toimiva teknologia- ja palveluyritys. Rauten asiakkaat ovat puutuoteteollisuudessa toimivia yrityksiä, joiden valmistamia puutuotteita ovat viilu, vaneri, LVL (Laminated Veneer Lumber, viilupalkki) ja sahatavara. Teknologiatarjonta kattaa viilun, vanerin ja LVL:n koko tuotantoprosessin sekä erityismittalaitteita sahatavaralle. Tehdaslaajuisten kokonaisuuksien toimittajana Raute on maailmanlaajuinen markkinajohtaja niin vaneri- kuin LVL-teollisuudessa. Kokonaispalvelukonseptiin kuuluvat lisäksi teknologiapalvelut varaosatoimituksista säännölliseen kunnossapitoon ja konekannan modernisointeihin. Rauten päätoimipiste sijaitsee Lahdessa. Muut omat tuotantoyksiköt ovat Kajaanissa, Vancouverin alueella Kanadassa, Changzhoun alueella Kiinassa ja Pullmanissa, Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Rauten liikevaihto vuonna 2021 oli 142,2 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä vuoden 2021 lopussa oli 802. Lisätietoja yhtiöstä: www.raute.com.